Honden Halsband met Setter

Honden Halsband met Setter: Even kennismaken De Ierse Setter, in het Gaelisch de ‘Modder rhu’ of ‘rode hond’, werd ook wel een rode Spaniël genoemd. Deze pittige, actieve hond heeft veel beweging nodig. Hij is sneller dan de meeste andere gezelschapshonden en gaat actief op zoek naar andere honden om mee te spelen. De Ierse Setter is een uitbundige extravert en het is de perfecte huishond als je houdt van een actieve viervoeter..

Omdat Djeda erg ziek was (kanker), hebben we besloten om op de 27-2-2015 afscheid van haar te nemen. Een beslissing die zo moeilijk was, maar waarvan we weten dat dit de juiste was. We missen haar heel erg, maar de mooie herinneringen aan haar blijven in ons hart. Vandaag moest ik ineens aan je denken, toen ik die ander daar zag lopen, ik voelde mijn hart even hopen, Vandaag moest ik ineens aan je denken toen ik je foto vond, je was een fantastische hond Vandaag moest ik ineens aan je denken toen ik je halsband zag even die steek van pijn, mis je nog elke dag, Vandaag moest ik ineens aan je denken toen ik je blaf dacht te horen hoewel het verlies zal gaan slijten gaan mijn herinneringen nooit verloren, Vandaag moest ik ineens aan je denken gewoon zomaar want in mijn hart leef jij voort de plek waar ik jou bewaar.

Honden Halsband met Setter
Honden Halsband met Setter

Honden halsband Setter

Deze halsband is zeer comfortabel voor je hond dankzij. De breedte en de voering zijn hiervoor verantwoordelijk. Hierdoor ervaart je hond meer draagcomfort en dat is natuurlijk het belangrijkste. De halsband is verkrijgbaar in 10 verschillende kleurcombinaties. Zo vind je altijd een kleur die het beste bij jouw hond past.

De halsband is 5. 2 cm breed bij de maten S en M en 6 cm breed bij de maten L en XL. Wanneer de halsband nat wordt moet je hem af doen bij je hond en zorgen dat hij goed droogt. Op die manier blijft het leer soepel en kan je hond de halsband heel lang dragen… Zeer comfortabel, Gemaakt van het beste leer en de zachtste voering, Stoer en uniek, Gemaakt van leer, Verkrijgbaar in 4 maten, In de kleur: groen© Images by Dogs & Horses.

Als ik iets een mooie combinatie vind, dan zijn dat kinderen met honden. Ik kan mij nog heugen dat ik vroeger mocht kiezen tussen een schildpad of een hond. Een hond werd namelijk een tijd uitgesteld, omdat ik vroeger erg allergisch was voor honden. Gelukkig ging dit steeds beter en kwam onze eerste gezinshond.

Honden halsband met Setter

Eigenwijs, lief, gevoelig en een pup die een grote vriend heeft gevonden in Duke. Manon gaf het eerste consult al aan dat ze graag wilde dat ik nog een keer zou komen, om zo haar kinderen te leren omgaan met een puppy. Ik heb dus haar kinderen gecoacht. Het mooie van kinderen, is dat ze heel onbevangen zijn en geen beren op de weg zien of creëren in hun hoofd.

Daar horen; regels, afspraken en verantwoordelijkheden bij. Zoals het uitlaten, het eten geven en de hond zijn persoonlijke ruimte respecteren etc. Noor, haar dochter, die volgt met Manon de puppy cursus en Manon merkte op hoeveel ze alweer bezig moest zijn met snoepjes en pamperen, gelukkig weet ze hoe ze dat in goede banen kan begeleiden, omdat ze de Leidy methode toepast.

Wie heeft ervaring met hondentrainingsband mijn Ierse setter van 7 jaar luistert in en om het huis prima, maar buiten in het weiland, het park of op het strand helemaal heb al 30 jaar setters, dus ben ik vertrouwd met het gedrag van dit ras, maar deze dame is net iets meer jachtbelust.